Morelvej 61, Sanderum, 5250 Odense SV

Velindrettet villa med attraktiv beliggenhed og hele 5 soverum.

Med rigtig god beliggenhed i det attraktive Sanderum, finder du denne velholdte gulstensvilla i den kendte J.P. Koch-kvalitet.
Sanderum tilbyder alt, hvad man behøver i hverdagen. Der er cykelafstand til skole, institution, indkøb, sportsforeninger og skønne grønne områder. Her er ligeledes let adgang til motorvejen, så placeringen er også central, hvis du bruger bilen til at pendle på arbejde.

Ejendommen byder på en absolut overkommelig grund, hvor en god del af de 810 m² er belagt med herregårdssten. Bl.a. i den sydvestvendte gårdhave, hvor der er gode muligheder for at nyde solen helt ugeneret. Du får også glæden af en god garage med tilhørende udhus samt et drivhus. Du har også mulighed for at trække ind under den vestvendte overdækkede terrasse, der giver mulighed for sol fra omkring middag til den går ned.

Beboelsen er godt indrettet og med et absolut minimum af spildplads. Bryggerset ligger først for, når man har parkeret i garagen. Derfra er der direkte adgang til køkkenet, der er pænt og indbydende og har god spiseplads. Derfor er der blevet plads til hele 4 værelser samt et godt soveværelse med direkte adgang til badeværelse med kar. Centralt placeret i huset i forbindelse med entréen, ligger husets badeværelse nr. 2, hvor der er brus. Stuen er lys og hyggelig og har udgang til den overdækkede terrasse.
Der er flotte parketgulve i alle opholdsrum.

Alt i alt en villa, hvor både beliggenheden, indretningen og den pæne tilstandsrapport står som garant for gode rammer til dit kommende hjem.

Kontakt mig for en fremvisning, så du kan danne dit eget indtryk. Telefonen er åben alle ugens dage.