Rugvænget 27, Skallebølle, 5492 Vissenbjerg

Villa til den pladskrævende familie - stort multirum i udhuset

Har du behov for god plads i boligen og helt unikke muligheder for en lækker gildesal eller multirum, så er muligheden her. Rugvænget 27 tilbyder dig hele 176 m² bolig, lækker udestue på 17 m² og samlet set 112 m² udhuse, hvoraf en stor del giver dig mulighed for lækkert multirum, med et utal af anvendelsesmuligheder.

Starter vi med boligdelen, så bydes der på hele 4 soverum fordelt på 2 plan, så der er gode muligheder for at lave en forældreafdeling med eget walk-through closet og stort badeværelse på 1. salen og værelser til ungerne i stueplan, hvor der er yderligere et badeværelse. Der er god plads til at forsamles hele familien. Stuen i stueplanet ligger i praktisk forlængelse af det lyse køkken og fortsætter ud i den lækre, lyse og isolerede udestue. Fra stuen er der også udgang til lækker nyere overdækket terrasse, der ligger mod sydvest. Altså helt perfekt for solen. Førstesalen byder på klassisk hyggelig og rummelig stue med synlige spær og udgang til syd-østvendt svalegang.

Udhusarealerne fordeler sig praktisk på stor dobbelt carport, skur, værkstedsrum og så et helt fantastisk multirum. Rummet er med praktisk klinkegulv, hyggelig brændeovn, bar, pænt toilet og luft til luft varmepumpe som ekstra opvarmning. Der er ikke megen tvivl om, at sådan et rum vil blive et samlingssted for f.eks. gode familiefester, et slag bordtennis, gamerrum, cykelholdet eller hvad du nu ellers hjertet kan begære, når man får sådan en fantastisk mulighed.

Hele herligheden er beliggende på større men nem grund på roligt vænge. Der er ikke langt til Vissenbjergs handlemuligheder og der er også en ny Netto i Skallebølle.
Der er der let adgang til motorvejen, så man er hurtigt i f.eks. Odense eller Trekantsområdet.

Kontakt mig for en fremvisning, så du selv kan danne dig et indtryk af denne store ejendom.