Hjortebjergvej 41, 5230 Odense M

Charmerende gulstensvilla med god beliggenhed

I det eftertragtede Kragsbjergkvarter, finder du denne overkommelige villa på 96 m² med fuld kælder. Dertil kommer god bred garage og isoleret udestue. Det hele er beliggende på sydvestvendt grund, så du har solen i de fleste af døgnets lyse timer.

Fra Hjortebjergvej er der gå- og cykelafstand til det meste. Uanset om det er skole, integreret institution, idrætsklub, dagligvareindkøb, Rosengårdcentret, SDU, det kommende OUH, eller Odense Centrum, så er afstanden absolut overkommelig. Der er også ganske kort til de skønne grønne områder omkring Munkedammen, der strækker sig hele vejen fra Østerbæksvej og næsten hele vejen ned til åstien, der byder på sikker løbe- og cykelsti ned til Skaterparken ved Skt. Jørgen og hele vejen ind igennem Centrum.

Skal man lidt længere væk, så er der let adgang til motor- og ringvejsnettet.

Huset fremtræder velholdt og har fået skiftet de fleste vinduer i beboelsen i 2019.
Køkken med mulighed for spiseplads er fra 90'erne og det samme er badeværelset med brus og gulvvarme. Soveværelse, værelse og de 2 lyse stuer er med fyrretræsgulve. Fra den ene stue er der udgang til indbydende og isoleret udestue, hvor tagpappet er brændt på i 2019.

Kælderen, der har egen indgang, er meget anvendelig og med god loftshøjde. Der har været stort teenageværelse (ej godkendt til beboelse), rummeligt vaskerum samt yderligere 2 gode disponible rum. Med en opfriskning vil kælderen byde på mange muligheder.

Både forhave og baghave er anlagt, så der er et minimum af vedligeholdelse og der er nyere anlagt terrasse i baghaven, der ligger perfekt for middags- og aftensolen.

Kontakt mig allerede i dag for en fremvisning. Telefonen er åben mellem 8 og 22.