Bogøvej 29, Horne, 5600 Faaborg

Liljehus med havudsigt

Med fantastisk beliggenhed ved Horne Sommerland, finder du dette velholdte og indflytningsklare Liljehus fra 2010. Sommerhuset har aldrig været udlejet og det ses på den gode stand. Beliggenheden giver dig rigtigt gode muligheder for at få fred og ro i skønne omgivelser nær den gode strand med den storslåede udsigt. Grundens størrelse og husets placering gør, at der er god afstand mellem husene, hvilket kan være rart, trods de samstemmende oplysninger om fantastisk naboskab i grundejerforeningen.

Har du brug for forsyninger eller adspredelse, som naturen ikke kan klare, så er der kun få kilometer til indkøb i Horne eller cafeer i det hyggelige og maritime miljø ved Faaborg. Er der behov for endnu mere, er der kun ca. 45 min til Odense. Eller en tur med færgen Bøjden-Fynshav nærmest lige uden for døren.

Selve sommerhuset er med stor terrasse, der giver god mulighed for at nyde solen og den virkeligt gode udsigt. Og da grunden primært er udlagt i græs, er der også god tid til bare at slappe af. Indvendigt bydes der på 3 gode soverum suppleret af en god hems. Pænt køkken i åben forbindelse med stuen, så samværet er i højsædet, uanset om man laver mad, spiller spil ved bordet eller sidder i sofaen og nyder varmen fra brændeovnen. Det pæne badeværelse med brus har også vaskesøjle.
Så der er ingen undskyldning for ikke at hive noget tid ud af kalenderen og prioritere livskvaliteten i de naturskønne omgivelser, da praktikken er på plads og store dele af Fyn og Trekantsområdet kan nås inden for rimelig tid.

Nysgerrig?
Så book en fremvisning allerede nu. Telefonen er åben alle dage mellem 8 og 22.