Møllevænget 6, 5750 Ringe

Charmerende villa i Ringe by.

På Møllevænget 6, finder du denne charmerende villa opført i gule hårdtbrændte sten i 1952. Her er et boligareal på 91 m², der er suppleret af en lys kælder på 53 m². Den sydvestvendte udetue på 21 m² bidrager bestemt også positivt til oplevelsen af denne gedigne villa.
Huset fremtræder på mange måder, som det er opført. Bl.a. er der fyrretræsbrædder under tæpperne, der kunne blive rigtigt flotte, med en afhøvling. Vinduerne i beboelsen er udskiftet til mahognivinduer og er i rigtig god stand.

Boligen indeholder vinkelentré, hvorfra der er adgang til alle husets rum, så der er minimalt med spildplads.
Værelse og godt soveværelse med skabe. dejlig lys stue med kig til haven og udgang til den store isolerede udestue. Fra stuen er der ligeledes delvis åben adgang til rummeligt spisekøkken i hvide HTH elementer. Fra gangen er der ligeledes adgang til badeværelse med brus samt trappen til kælderen.
Kælderen er med badeværelse, 3 disponible rum samt rummeligt trapperum, hvorfra der også er udgang til haven.

Det samlede grundareal på 833 m² byder på nem og præsentabel forhave samt en dejlig sydvestvendt baghave med god mulighed for flere terrasser.
Dertil kommer udhus/carport på samlet 33 m².

Hele herligheden er beliggende i kort afstand til alt, hvad de fleste har behov for, da Ringe er en hyggelig by med sine butikker, cafeer og meget mere.
Er der behov for mere, eller ligger arbejdspladsen et andet sted, så er der let adgang til motorvejsnettet, Odense, Svendborg, eller hvad du måtte have behov for.

Kontakt mig for en fremvisning. Jeg svarer alle dage mellem 8 og 22.