Allingtonvænget 9, Søhus, 5270 Odense N

Enderækkehus i rolige omgivelser i Søhus.

I den nordlige ende af Odense, finder du dette meget overskuelige enderækkehus på 55 m². Dertil kommer en god carport med udhus på samlet 30 m².
Hele herligheden er beliggende på 338 m² grund, der består af nem forhave og dejlig lukket baghave, der vender rigtigt godt for solen.

Huset har to indgange. Den ene dør fører til praktisk bryggers, hvor der er gode muligheder for vaskesøjle, grovkøkken, opbevaringsplads eller hvad du nu ønsker. Fra bryggers/baggang er der adgang til entréen, hvor hoveddøren selvsagt også fører ind. Herfra er der adgang til lyst køkken med hvide elementer og et godt kig ned mod skoven.
Hyggelig stue med Junckers parket og udgang til den ugenerede have. Soveværelset er ligeledes med Junckers parket. Fra soveværelset er der adgang til klinkebadeværelse med brus.

Her er der god mulighed for at sætte eget præg. Både på hus og have.

Hele herligheden er beliggende i gå-afstand til indkøb, offentlig transport og skøn natur. Er der brug for mere end hvad lokalområdet kan tilbyde, så er der kun 15-20 min. til bymidten eller Rosengårdcentret m.m. Ligesom Ring- og motorvejsnettet er let tilgængeligt.

Alt dette til en pris, der matcher priserne på en lejlighed i Æbleparken.

Kontakt mig for en fremvisning. Telefonen er åben alle ugens dage mellem 8 og 22.

Sælges for dødsbo.