Hermelinløkken 56, 5210 Odense NV

Rummeligt, velholdt og indflytningsklart.

Med god og rolig beliggenhed i lukket område, finder du dette skønne rækkehus på hele 118 m². Vedligeholdelsesstanden er god og det er indretningen også. Du får hele 3 gode og meget anvendelige værelser og pænt bad med brus fordelt fra lyst og rummeligt repos på 1. salen.
Stueplan og 1. sal bliver bundet godt sammen af rummelig entré, hvor der er pænt gæstetoilet og god mulighed for opbevaring under den brede og børnevenlige trappe.

Du får også meget lys stue, hvor du både har plads til de bløde og spisebordet og som bonus, også en stor væg, hvor der er plads til fladskærmen, uden at solens stråler generer. Stuen er i delvis åben forbindelse med pænt køkken i hvide elementer. Denne indretning sammenholdt med det store vinduesparti, giver lyse og rummelige omgivelser, hvor du let kan komme på terrassen og i haven, når vejret tillader det. Haven og terrassen vender helt rigtigt for solen. I forlængelse af køkkenet, er der bryggers/baggang med plads til vaskefaciliteter.

Hele herligheden er beliggende på lukket vænge i et område, hvor der er en god blanding af unge, ældre og børnefamilier. Der er sikker vej til både skole, idrætsfaciliteter, hal og institution. Der er også gåafstand til gode indkøbsmuligheder, grill m.m.
Herudover, er der kort afstand til alle faciliteterne i centrum, ligesom der er gode adgangsveje til motorvejen og ringvejsnettet.

Noget for dig? Så kontakt mig for en fremvisning. Jeg svarer alle ugens dage mellem 8 og 22.