Hammeren 29, Bullerup, 5320 Agedrup

Flot moderniseret villa med hele 4 værelser

Leder du efter en indflytningsklar villa i børnevenligt kvarter, så har du måske fundet det helt rigtige. Villaens gode planløsning med et minimum af spildplads, giver dig nemlig hele 4 soverum og 2 badeværelser, uden der er gået på kompromis med de øvrige rum. Du får nemlig også flot og rummelig stue, med god plads til både sofagruppen og spisebordet med plads til familien. Stuen er i delvis åben forbindelse med det lækre køkken fra 2020, der udover god skuffe- og skabsplads er der også blevet plads til bl.a. dampovn og vinkøleskab. Fra køkkenet er der adgang til praktisk bryggers/baggang. Får du gæster, kan du selvfølgelig også byde dem velkomne i den indbydende entré.

Skulle vejret tillade det, så er der adgang fra stuen og ud i den lukkede og ugenerede have, der ligger helt rigtigt for solens bane. Haven byder udover den overdækkede terrasse med flere gode kroge, hvor du kan have flere terrassearrangementer alt efter ønske om sol eller skygge. Derudover er der godt udhus med indlagt strøm.

Forhaven er primært anlagt i vedligeholdelsesnemme betonsten der, udover den dobbelte carport, giver mulighed for en ekstra p-plads på matriklen.

Det hele er placeret i overkommelig afstand til hverdagens fornødenheder. Herunder skal nævnes Agedrup skole, daginstitutioner, indkøb, fritidsaktiviteter m.m.

Om sommeren kan man nyde godt af den korte afstande til en af Fyns mest populære strande, ligesom de mange tilbud i Odense City og Rosengårdcentret m.m. ligger i overkommelig afstand.
Der er let adgang til ring- og motorvejsnettet.

Kontakt mig allerede i dag for en fremvisning. Telefonen er åben alle dage mellem 8 og 22.