Poppelvej 12, Hasmark Strand, 5450 Otterup

Flot moderniseret sommerhus på egen grund, med kort afstand til vandet.

Med rigtig god og attraktiv beliggenhed i Hasmark, finder du dette skønne sommerhus, der bare venter på, at du rejser dig fra en af terrasserne og finder badetøjet frem.
Her har du nemlig fantastisk mulighed for at nyde en af Nordfyns bedste og mest børnevenlige strande. Selvom det var nærliggende at tro, så er det ikke ishuset, minigolfen, badelandet eller den store legeplads ved Hasmark Camping, der gør den børnevenlig.
Med en beliggenhed ned af lille og rolig vej, med maks. 2 min. til vandet, er her god mulighed for, at tage med ungerne ned og bade. Som en lille bonus, kan man lige få skyllet sandet af under udendørsbruseren, også i varmt vand!, inden du nyder en af de syd- og vestvendte terrasser, eller måske nyder frokosten i det ugenerede gårdmiljø. At de ligger lige op til køkkenet, hvorfra der er udgang, gør bare at det bliver dejligt nemt at rykke udenfor. Den ene er overdækket, og det er jo kun et plus, når man tænker på den danske sommer.
Grunden rummer ikke bare parkering, men også godt udhus, der i dag bruges som "anneks" med 4 sovepladser. De mange muligheder til trods, så er grunden altså ganske overskuelig, så du kan bruge tiden på afslapning i stedet for havearbejde.

Indvendigt byder huset også på mange muligheder. Man ser straks, at der er brugt en del på renovering af huset, når man træder ind i den praktiske og meget lyse entré. Herfra er der adgang til flot badeværelse med klinkegulv. Huset rummer hele 2 værelser samt soveværelse, så der er god plads til familien i hverdagen, hvis du udnytter den korte afstand fra f.eks. Odense og kører til og fra sommerhuset til arbejde. Dertil kommer lys og hyggelig stue, hvor der både er plads til spisebord og sofaafdeling, hvor man kan sidde og nyde varmen fra brændeovnen, på de køligere aftener. Stuen er i åben forbindelse med det flotte køkken, så uanset om du er mest til at lave maden eller se på, at den bliver tilberedt, så er du aldrig udenfor fællesskabet.
Gider du ikke lave mad selv, så er der restaurant på campingpladsen, ligesom der ikke er langt til Otterup eller Odense.
Otterup byder iøvrigt på et væld af dagligvarebutikker, så indkøbene klares nemt.

Udover den skønne natur, der ligger nærmest lige udenfor døren, så er der cykelafstand til fantastiske Enebærodde, der bestemt er mere end ét besøg værd.

Er det nu, at du skal realisere drømmen om eget sommerhus, der også let kan suppleres med udlejning, så kontakt mig for en fremvisning.
Telefonen er åben alle ugens dage fra 8 til 22.