Andebøllevej 171, 5492 Vissenbjerg

Gedigen villa i skønne omgivelser.

Lys og indbydende villa med hyggeligt og aktivt landsbymiljø til den ene side og åbne marker til den anden. Så her er rig mulighed for at finde ro og højt til himlen og samt godt naboskab. Andebølles placering gør det let både at komme på motorvejen og komme til Odense. Afstanden til Vissenbjergs og Moruds mange forskelligartede tilbud er også meget overskuelig. Det hele placeret i utroligt naturskønne omgivelser.

Har du børn i skolealderen, kan de hoppe på skolebussen til Vissenbjerg Skole. Ungerne og familien kan også nyde den store nye plads, der er bygget i Koelbjergmandens minde. Den kan ikke beskrives, den skal ses!

De flotte røde sten og det klassiske tegltag danner rammerne om 140 meget lyse boligkvadratmeter samt samt en kælder med bl.a. "gildestue", så du får plads nok at boltre dig på. Specielt skal fremhæves det store spisekøkken med karnap fra 2000, der ligger i delvis åben forbindelse med den hyggelige stue og muligheden for børne- og forældreafdeling. Kælderen er lys og indbydende og huset er omfangsdrænet på 3 sider.
Til sådan et skønt hus på landet hører naturligvis et godt bryggers og et stort vaskerum, så det får du naturligvis også med.

Vi skal naturligvis ikke glemme den gode garage. Her er god plads til både bilen, værkstedet og god opbevaring på det store loftsrum. Både til vinterdækkene og den store kasse med julepynt. Udover parkering i garagen, så er der i indkørslen også plads til gæsternes bil.

Haven er overskuelig og har flere hyggelige solkroge og terrasser, så uanset om det er morgenkaffen eller grillen der trækker, så er muligheden her.

Absolut et hus, der er et besøg værd. Kontakt mig alle ugens dage mellem 8 og 22 for en fremvisning.
Jeg glæder mig til at høre fra dig.