Møllehusvej 35, Grejs, 7100 Vejle

Søger I et sted, hvor bolig og beliggenhed går op i en højere enhed?
Så vil I hurtigt falde for denne villa i Grejsdalen, som kan bryste sig af en rolig, skovindhyllet beliggenhed kun ti minutters kørsel fra Vejle centrum.
Denne særegne kombination er ét af stedets karakteristika - og den fantastiske udsigt over Grejsdal og omgivelsernes kuperede terræn i samspil med den moderne indretning udgør stedets hjerte.

Ejendommen er gennemgribende renoveret i 2016. Indenfor bydes I velkommen i entréen, hvorfra boligen udfolder sig via en veldisponeret planløsning.
Her er lyst og luftigt, og I mærker med det samme, at der er tale om et hjem med plads til at leve, ånde og vokse.

Trumfkortet er den åbne forbindelse mellem stuen og køkkenet, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Den forstærkes yderligere af de velplacerede vinduer, som gavmildt lader lysindfaldet strømme ind, mens brændeovnen bliver et naturligt omdrejningspunkt i vinterhalvåret.
Køkkenet udtrykker en tidløs elegance med Pronorm Y-Line-elementer i Gold Eg og 22 mm polerede Bianco Papiro komposit-bordplader.
Her er en ovn i ergonomisk højde og god opbevaringsplads til remedierne, så bordpladerne er frie til madlavningen.

De tre store værelser byder på mange muligheder, hvad end I drømmer om børneværelser, kontor eller hobbyrum.
Videre er der et stilrent badeværelse med både en bruseniche og et badekar, som inviterer til ro og velvære efter en lang dag. Endelig råder kælderen over et bryggers, et opbevaringsrum og et anvendeligt, disponibelt rum.

Omgivelserne er et helt kapitel for sig selv. I kan se frem til en solrig have med en stor terrasse i to plan, som indbyder til frokost under åben himmel. Her kan I lade øjet hvile i horisonten og mærke skuldrene sænke sig, for der er en særlig atmosfære af fred og harmoni, som flankeres smukt af de mange høje træer, som danner en dejlig, grøn kulisse. Her får I et fristed, hvor lyse omgivelser, højt til himlen og en sublim udsigt over Grejsdalen skaber ro og overskud.
Et anseeligt terrasseareal binder huset sammen med tilbygningen og giver jer flere opholdsområder, så I får 2 dejlige terrasser med masser af sol til de sene aftentimer.
Endelig skal det nævnes, at huset ligger godt i læ af skoven.

Grejsdalen er én af landets smukkeste og dybeste dalstrøg med stejle bakkeskrænter, ligesom den er kendt for sit helt unikke klippefremspring, idylliske landskab og rige fugleliv.
Det er intet under, at området kaldes for "Danmarks Schweiz". Afslutningsvis tager det blot ti minutter at køre til Vejle centrum, så I kan snildt binde de trygge, naturskønne rammer sammen med byens stemningsfulde liv.