Taaftegaards Vænge 2, 4070 Kirke Hyllinge

Spændende villa på 185 kvm med en særlig ruminddeling og masser af lys

Dejlig villa er opført af Villarch arkitektfirma i 2004. Den har en helt særlig indretning, som, på grund af det store åbne areal midt i huset med trappe til 1. sal, giver masser af naturligt lys og nogle opholdsarealer, hvor man egentlig kan være sig selv, men alligevel er man med i, hvad der ellers sker i huset. Det er godt tænkt af arkitekten.
Boligen er fantastisk rummelig med store værelser og opholdsrum fordelt omkring den meget centrale og store lyse foyer med trappen til 1.sal. Stueplan indeholder entre og fint bryggers, dejligt tidssvarende brusebadeværelse, Svanekøkken med spiseplads, masser af skabsplads, nyere hårde hvidevarer og med udgang til en mindre fliseterrasse. På den anden side af foyeren er der stue og et stort rum/kontor, der kan aflukkes og bruges til værelse/kontor/voksen legerum eller blot fungere som en hyggestue. Fra foyeren er der udgang til en solrig fliseterrasse. Første sal er med et fantastisk repos med dejligt lys og som kan bruges til det fantasien rækker til. To store værelser med udsigt over Roskilde Fjord og et værelse i tilknytning med et dejligt badeværelse med kar- og brusebad. Der er en stor indkørsel med plads til flere biler og ellers en fin lukket og nem have.
Roskilde Fjord er en del af Lyndbys identitet. Der er et livligt havnemiljø med mange aktiviteter i løbet af året, der kan bades og så er der rige muligheder for alle former for sejlads og fiskeri. Byen har også andre kulturelle aktiviteter med bl.a. fællesspisninger, revy og diverse kunstudstillinger. Transportmæssigt kører der bus til Roskilde. Der er 2 min i bil til Holbækmotorvejen eller 10-12 min i bil til Roskilde.

Det et dejigt sted at bo med gåafstand til havnen og en fjord, der er som skabt til kajak eller anden form for sejlaktivitet.

Bestil en fremvisning på hjemmesiden eller ring til 52 11 19 06 før de andre.