Vænget 1, 1. TV., 4130 Viby Sjælland

Lækker lys lejlighed med nyere køkken og bad

Denne dejlige lejlighed fremstår særdeles velholdt og indflytningsklar. En ret lækker ting ved lejligheden er, at der er udkig ca 300 grader rundt, hvilket også betyder, at der er et fantastisk lysindfald i alle rum tillige med det gode udsyn.

Lejligheden lige i hjertet af Viby og det har den store betydning, at der er gåafstand til flere indkøbsmuligheder, sportsanlæg, skole med mere og ikke mindst er stationen kun 3 min derfra med tog til Roskilde/København - så bil kan i princippet undværes. Lejligheden ligger i en ejendom med 4 ejere og med meget rolige erhvervslejemål nedenunder.

Når man træder ind i lejligheden fra opgangen, så bliver man virkelig positivt overrasket over dens rummelighed og hvor lys den er. Man kommer ind i et mindre entreafsnit, som er i åben forbindelse til et nyere meget lyst og stort køkken med vindueskig til byens liv. Køkkenet er åbent til en stor stue med spiseafsnit. For enden af stuen er der en fransk dobbeltdør til et stort lyst værelse med indbygget skabsvæg. Værelset kan inddrages til stuen, hvis det ønskes. En mellemgang med skabe er adgangen til dejligt soveværelse og et større nyere brusebadeværelse med indbygget vaskesøjle og vindue ud til gårdhaven.
Lejligheden er stilren med et flot skråtliggende parketgulv, som er gennemført til værelserne. Hertil flotte hvide glatte lofter og vægge.
Over lejligheden er et tilsvarende stort loftsrum med mange anvendelsesmuligheder. Der er trappe til loftrummet fra opgangen, men det vil være muligt at lave en trappe fra stuen.
Endelige har lejligheden adgang til en ikke tinglyst, men ejerforenings aftalt del af haven, hvor der er opstillet et mindre haveskur. Havedelen er en del af det samlede haveafsnit, hvor alle ejere har sin egen del.

God central beliggenhed i Viby, rummelig og velholdt lejlighed og ikke mindst masser af lys og udsigt. Det er værd af gå efter.

Ring 52111906 / skriv prm@boligone.dk for at aftale en fremvisning.