Frankrigshusene 2, 1. TH., 2300 København S

Super indflytningsklar 1-værelses lejlighed med central beliggenhed

Super lækker et-værelses lejlighed, der er fuldstændig renoveret og med en helt optimal indretning, så den føles som mere end en et-værelses.

Beliggende få min fra Amagercenteret og dermed metroen, der er svømmehal lige ved siden af så området har det hele udover at være rimelig rolig trafikmæssigt.

Lejligheden er som beskrevet total renoveret. Man kommer ind i en fin mindre entre med entreskab. Herfra adgang til badeværelset, hvor der er skabt brusefacilitet med nye gulvklinker og gulvvarme, nyt toilet, ny håndvask tillige med nyt armatur. I forlængelse af entreen er køkkenet med udgang til en lille altan ud til bagområdet med græsareal op til en skole. Køkkenet er et Svanekøkken med rigtig god skabsplads. Der er god bordplads og med en induktionskogeplade nedfældet i bordpladen. Der er indbygget ovn, indbygget køleskab, emhætte med fjernbetjening, opvaskemaskine og vaskemaskine. Alle hårde hvidevarer er nye. Køkkengulvet er belagt med et ret lækkert linolumsgulv. Lige til højre for entredøren går man ind i stuen, der har en lidt større altan ud mod vejen og dermed aftensol. Stuen er ligeledes istandsat og genialt opdelt af en skillevæg midt i rummet og som afgrænser soveområdet, hvor der er plads til en dobbeltseng og et stort garderobeskab. Opdelingen skaber både en hyggelig stue med plads til sofa og et mindre spisebord tillige med et ugenert soveområde.

Døre og vinduer er blevet skiftet og er nye, der er nye flotte trægulve i entre og stue og et flot lækkert linoleumsgulv i køkkenet .Alle gulvene er med "no noice" underlag, så der er enormt stille i lejligheden. Det bliver fuldt op med lofter med dobbelte gipsplader og med loftspots. Elektriciteten er udskiftet og der er opsat en ny eltavle.

Hoveddøren er låst og der er nye døralarmer. Nyere indgangsdør og en rigtig fin opgang, som er rummelig.

Der er vaskekælder og adgang til en hyggelig gårdhave med bord/bænk og grill. Bil parkeres i området på almindelige vilkår for området.

En lejlighed, hvor du intet skal lave. Lige til at flytte ind i.