Orionvej 47A, 4700 Næstved

Spændende lejlighed med egen have i flot bebyggelse

I det eftertragtede Holsted Nord tæt på Næstved Storcenter finder du denne lækre, moderne og indflytningsklare 3 værelses lejlighed med egen have.

Lejligheden er på ialt 80 kvm og er lys og venlig indrettet - lige til at flytte ind i!

Lejligheden indeholder entre med skabe og vaskesøjle, lyst badeværelse med terrazzo bordplade og bruseniche. Dertil kommer 2 gode værelser og en stor kombineret spise-/opholdsstue i åben forbindelse til lejlighedens flotte køkken med stilfulde hvide elementer.
I stuen er der plads til, at du kan indrette dig med både en spisestue og en dagligstue.

Køkkenet er holdt i lyse elementer og med hårde hvidevarer i rustfrit stål. Der er god bordplads i køkkenet mens du får et godt lysindfald fra det store vindue.

Fra stuen er der direkte adgang via den store dobbelte terrassedør til en flisebelagt overdækket terrasse.
Haven er nem, kræver ikke den store vedligeholdelse, så her kan du bare nyde solen, i den syd/vest vendte have, der er flot omkranset af bøgehæk og gråt stakit, der står i fin kontrast til ejendommens gule mursten.

Til lejligheden er der et tilhørende skur på 5 kvm. Derudover er der fælles parkeringplads for beboere og gæster foran huset samt naturligvis en flot flisebelagt indgang og smagfuld ens belysning for alle lejligheder i ejendommen.

Overalt i lejligheden finder du flotte lyse gulve og hvide lofter. Der er gulvvarme i hele boligen, der opvarmes med gas.

Lejligheden ligger ugenert i bunden af vejen og med nem adgang til grønne områder.

Book os allerede i dag for en fremvisning.