Garnisonsvej 22, 2. TV., 4700 Næstved

Eksklusiv lejlighed i Næstveds gamle gardehusarkaserne

I Næstveds flotte, tidligere kasernebygning tæt på skov og skøn natur finder I denne eksklusive 4V'er til den kræsne køber. Lejligheden er moderne udført og byder på et lyst og åbent opholdsmiljø, tre værelser og et anseeligt badeværelse.

Det lækre opholdsmiljø med køkken og stue i åben forbindelse er karakteriseret ved højt til loftet ført til kip og et fantastisk lysindfald, som også de motoriserede ovenlysvinduer bidrager til. Det hele resulterer i en dejlig, luftig atmosfære, og de blotlagte loftsbjælker tilfører et rustikt præg. Den rummelige stues helt store plus er den unikke løsning med vinduerne, der kan åbnes så I får ovenlysvinduer og tagaltaner i ét. Hvis I ønsker det, er der også mulighed for at bygge en større altan til. Køkkenet præsenterer sig med tidløse, hvide fronter og byder på gode arbejdsfaciliteter med hævet ovn samt integreret kogeplade fra Miele.

Nydelige, lyse trægulve fortsætter fra opholdsmiljøet og ind i de tre indretningsvenlige værelser, og hele lejligheden er udstyret med gulvvarme. Endeligt får I et særdeles rummeligt badeværelse i stringent og moderne stil med både vaskefaciliteter, badekar og muret bruseniche med dør i matteret glas. Det skal desuden nævnes, at det er muligt at tilkoble sig fibernet.

Til den flotte ejendom hører en stemningsfuld, fælles gårdhave med en grøn plæne, der omkranses af træer, og hvor der både findes bordbænkesæt og legeplads.

Fra denne adresse kommer I let til hverdagens fornødenheder, mens nærområdet ligeledes byder på et væld af skønne naturoplevelser. Der er omkring fem minutters gang til Kalbyrisskoven, og i den anden retning når I hjertet af Næstved på cykel. Her finder I også regionale togafgange fra Næstved Station, og skal I ud af byen i bil er der gode tilkørselsforhold til omfartsvejen.