Skovbrynet 5, 4293 Dianalund

Charmerende villa centralt beliggende på hyggelig blind vej med skoven som nabo.

Charmerende villa centralt beliggende på hyggelig blind vej med skoven som nabo. Opført i 1932 i mursten med pudsede og malede facader - løbende moderniseret op til i dag nu som en skøn tidssvarende bolig.Villaen er i 1½ plan og indeholder: Entré med trappe til 1. sal og adgang til lys skøn stue med vidunderlig karnap mod skoven. Den store stue er opdelt af en rumdeler for evt. disponering for spise- og opholdsplads.
Pragtfuldt køkken/ alrum med lyse, venlige elementer og plads til det meste. Herfra dobbeltudgang til solterrassen mod vest og den aflukkede have. Baggang med indgang til lyst flot badeværelse med gulvvarme, klinker og bruseniche.
På 1. sal findes fin repos til 3 gode og hyggelige værelser med indbyggede skabe og reoler.
Overdækket adgang til godt udhus med håndvask, vaskefaciliteter og gasfyr. Hertil integreret muret garage.
Opvarmning sker via naturgas og brændeovn i stuen. Ejendommen har i 2020 på bad-, udhus- og garagedel fået helt nyt tag, tagkonstruktion, isolering og lofter.En spændende og indflytningsklar villa lige overfor skoven, der understreger til den helt specielle stemning i huset.
Dianalund tilbyder alle hverdagens fornødenheder såsom skole, daginstitutioner, sportsfaciliteter, indkøbsmuligheder. Derudover er der godt 10 min kørsel til motorvejen og Sorø.
Stationen i Dianalund kan bl.a. tilgås på få minutters gang gennem skoven og herfra kører lokalbanen mellem Tølløse og Slagelse.
Kontakt hele ugen tlf. 53466923 for info og fremvisning.