Lindeparken 18, 4700 Næstved

Velholdt murermestervilla centralt beliggende i Næstved

På en rolig og centralt beliggende villavej i Næstved, finder du måske dit næste hjem.

Ejendommen er beliggende centralt i Næstved, hvor du finder både skole, gymnasium, institutioner og indkøbsmuligheder inden for kort afstand. Er du til sport og fodbold, så ligger Arena Næstved, stadion og fodboldbaner i nærområdet. Skal du til stationen eller centrums mange muligheder, så kan dette nås på en kort cykeltur.

Denne nydelige murermestervilla med rødt tegltag, byder på mange muligheder i form af sine 118 kvadratmeter samt yderligere 54 kvadratmeter kælder. I stueplan venter en fin entré, et godt køkken, badeværelse og stue med udgang til udestue. Det flotte HTH-køkken fremstår velholdt og lyst. Badeværelset fremstår ligeledes indbydende med et lyst materialevalg og gulvvarme. I stuen venter god plads til både sofa- og spiseafdeling med udgang til den store udestue, hvor mange gode aftener kan nydes. Herfra kan du tilgå den store fliseterrasse med udsigt udover haven. På 1. sal finder husets 2 gode værelser af god størrelse som egner sig godt til eventuelt soveværelse og børneværelse. Til sidst venter kælderen, hvor du finder 4 gode disponible rum, et godt badeværelse og toilet.

Udenfor kan du glæde dig over en stor og overskuelig have, en god garage og fliseterrassen som løber hele vejen rundt om huset, hvilket giver gode muligheder for at fange solens stråler på alle tider af døgnet.

Lyder dette som dit næste hjem? Kontakt os tlf. 2112 2123 og bestil en fremvisning.