Tubavej 71, 4700 Næstved

Unik velholdt villa i Holsted Nord - Tæt på Holsted skole

Drømmer I om en helt særlig villa med de perfekte rammer for familien, så skal I kigge her! Denne bolig byder på en spændende og utraditionel planløsning med hele 3 værelser. Boligen fra 2003 er utraditionel og spændende bygget som en trekant. Den fremstår yderst velholdt og indeholder alt en moderne familie har brug for.

Fra husets flotte indgangsparti og store indkørsel træder I ind i entréen, der leder jer til en helt fantastisk stue med flot rundt glasparti, der giver et helt fantastisk lysindfald i stuen. Fra Stuen er der direkte adgang til boligens køkken-alrum, hvor endnu et rundt glasparti lader lyset strømme ind. Køkkenet er indrettet så der er god plads til, hele familien kan samles om madlavningen. Køkkenet er desuden udstyret med gode hårde hvidevarer og en pæn granitbordplade.

Huset indeholder 2 værelser og et flot masterbedroom hvorfra I adgang til walk-in closet og eget badeværelse med badekar og brus. Derudover byder ejendommen på et ekstra flot lyst badeværelse med brus og et bryggeres i samme elementer som køkkenet. Der er gennemgående klinker i huset badeværelser, køkken og bryggers mens der er ens gennemgående trægulve i husets andre rum. Der er hvide gipslofter og gulvvarme overalt.

Ude venter en god have med bl.a. en dejlig stor halvrund lukket terrasse hvor I ugeneret, bag den flotte mur med integreret belysning, kan nyde solen og familien. Haven er stilfuldt anlagt og beplantet med enkel grøn beplantning. I husets ender er der flotte søjler og stort udhæng, der understreger det unikke i, at huset er opbygge som en trekant.
Udendørs råder I ydermere over en carport og et udhus til haveredskaberne.

Alt i alt et særligt hus hvor også beliggenheden er helt ideel for familien både med såvel store som små børn, da sikre stisystemer tager jer til dagligdagens behov såsom skole, daginstitution, fritidsaktiviteter, indkøb og mulighed for leg på fælles legepladser.

Ring og bestil en fremvisning.