Bogensevej 45, 2. TV., 4700 Næstved

God 3 værelses lejlighed med mulighed for hurtig overtagelse

Leder du efter en lys og venlig bolig, med mulighed for hurtig overtagelse, så lad os vise dig denne dejlige treværelses lejlighed på anden sal i eftertragtet område i Næstved. I tilkøb får du en skøn udsigt til grønt område og en nyrenoveret sydvendt altan med masser af sol.

Du bydes velkommen til lejligheden via den rummelige vinkel entre hvorfra der er adgang til alle lejlighedens rum. Køkkenet er et lyst og flot nyere køkken med integreret køle-/fryseskab og opvaskemaskine. Der er masser af skabsplads i køkkenet ligesom der er god plads til, at du måske kan indrette dig med en god spiseplads eller du kan måske anvende pladsen til hjemmekontoret eller etablere et ekstra lille kammer? Badeværelset fremstår med oprindelige hvide klinker og med badekar.

Fra lejlighedens store sydvendte stue er der et fantastisk lysindfald fra de store vinduer og udgang til en skøn privat terrasse i hele lejlighedens bredde. Du kan endvidere glæde dig over 2 gode værelser begge med skabe.

Beliggenheden er i top og overalt i lejligheden vil du kunne nyde en helt fantastisk udsigt til grønne omgivelser. Du har det meste lige i nærheden og kan nemt komme omkring gennem et velfungerende stisystem, der forbinder området med både supermarked, uddannelses institution og idrætshal. Altsammen kan nås indefor ca. fem-ti minutters gang fra boligen.

Busstoppested er ca 100 meter fra boligen og derudover er der gode parkeringsmuligheder til egen bil, tæt på ejendommen.