Skovsangervej 11, 4736 Karrebæksminde

Flot EBK hus på hjørnegrund med vandudsigt

I Karrebæksminde finder I dette sommerhus med integreret garage og udsigt over hav og åbne marker. Boligen har en unik beliggenhed tæt på en af Danmarks bedste badestrande, og så kommer I til at befinde jer tæt på et hyggeligt miljø med flere fiskerestauranter, café og bageri. Sommerhuset er stort og fremstår utroligt velholdt med et opholdsrum, tre værelser, et brusebadeværelse samt en udestue. Dertil er der en sydvendt terrasse.

Boligen ligger tæt på kysten og kanalen ved Karrebæksminde, som blandt andet huser lystbådehavn og restauranter. Dertil er der en lækker badestrand i nærheden, og hele området langs Karrebæksminde Bugt byder på flot natur. Indkøb ligger i cykelafstand, og tager I bilturen på et kvarter til Næstved, finder I her et bredt udvalg af specialbutikker.

Grunden er omkranset af hæk, og i haven er der både græsplæne og blomsterbede sammen med en stor, sydvendt terrasse.

I boligen er der kræset om detaljerne, og det samme trægulv går igen i opholdsrum og værelser. Derudover er der et fænomenalt lysindfald i opholdsrummet med glaspartier i flere verdenshjørner, hvoraf det største er sydvendt. Der er endvidere en spændende arkitektur med fritstående bjælker, som holder det smukke kiploft. Placér sofamøblementen nær brændeovnen, og indret spisemiljøet nærmere hemsen og det U-formede HTH-køkken med rigelige mængder bordplads. Herfra er der adgang til udestuen, som forlænger sommeren i begge ender og kan møbleres som et ekstra opholdsrum. Dertil får I tre gode værelser, et brusebadeværelse og et bryggers, hvor HTH-elementerne fra køkkenet går igen og giver plads til en vaskemaskine.

Er I interesserede? Kontakt os, så arrangerer vi en fremvisning.