Fløjtevej 36, 4700 Næstved

Dejlig familievilla i Holsted Nord

Drømmer I om en villa med de perfekte rammer for familien?

Denne bolig byder på en pragtfuld planløsning med hele fire værelser og rummelige fællesarealer, hvor I alle kan samles. Prikken over i’et er den særdeles fordelagtige beliggenhed i ét af Næstveds mest eftertragtede områder, nemlig Musikbyen.

Boligen fra 2003 fremstår yderst pæn og velholdt med hele 4 værelser og som en lille luksus i hverdagen er der gulvvarme overalt.
Boligen indeholder entré, 2 badeværelser med brus, bryggers med hårde hvidevarer og god plads til at hænge overtøjet. Værelserne er fordelt, så det er muligt, at lave en opdeling med en forældre- og en børneafdeling. I det flotte forældresoveværelse er er stor skabsvæg og kort afstand til det ene af huset badeværelser, mens børneafdelingen nås fra en flot bueindgang via køkkenet og har eget badeværelse.

I det store dejlige lyse køkken-alrum får I direkte udgang til en stor sydvendt ugenert terrasse. Køkkenet er stilfuldt og holdt i et tidsløst flot hvidt design. Fra huset store stue kan I nyde et fantastisk lysindfald fra den flotte glaskarnap.

Ude venter en nem have, med masser af plads til børnenes leg. I råder ydermere over en carport og et udhus til haveredskaberne.

I denne bolig får du både et hjem og beliggenhed der er helt ideel for familien med store såvel som små børn, da sikre stisystemer tager jer til dagligdagens behov såsom skole, daginstitution, fritidsaktiviteter og indkøb. Desuden kan I lade stierne være guide for gåturen langs naturskønne Susåen, der fører helt til Næstved centrum, hvor I finder alt til enhver smag.

Ring og bestil en fremvisning.