Poppelvænget 6, Appenæs, 4700 Næstved

Hvad siger I til en bolig med god plads til familien (op til 4 soveværelser), et trygt og roligt område, terrasse og nem have med aftensol til hygge og grillaftener!! På Poppelvænget sælges nu dette super fine rækkehus i det attraktive område Appenæs, med kort afstand til hverdagens fornødenheder samt skøn natur.

Ejendommen er beliggende i det hyggelige Appenæs på en rolig og lukket vej. Tæt på naturskønt områder som Sandbakkerne, som er et rekreativt område, hvor børnene kan boltre sig i den gamle grusgrav. Sandbakkerne er omdannet til et skønt område, med mulighed for nogle gode turer, og omgivet af den skønne natur, glemmer man helt, at man bor midt i et villakvarter. Her er også kort afstand til Appenæs hyggelige Bådehavn Jakobs Havn og stisystemet langs kanalen – Karrebæk Fjord. Man kommer også nemt ud til Gavnøs skønne natur.

Herudover får man gåafstand til indkøb og blot en kort cykeltur til flere skoler. Ligeledes er der kort gåafstand til off. transport (bus). Der går bus fra Gavnøvej – både til skoler og centrum. Omfartsvejene – herunder den nyåbnede omfartsvej ved Dyssegårdsvej/ Englebjergvej – gør det desuden nemt, at komme rundt om Næstved uanset, om du skal mod Næstved Storcenter, motorvejstilkørslen ved Rønnede eller mod Slagelse og Kalundborg.

I kan parkere i garagen eller foran ejendommen ved siden af forhavens græsareal. Boligen er på 176 kvm. i 2 plan. Huset rummer i stueplan entré med klinkegulv, mindre vaskerum/bryggers, pænt gæstetoilet samt trappe til 1. sal. Dejligt stort åbent køkken i forbindelse med lys opholdsstue med trægulv. Et skønt, naturligt lys strømmer her ind i stuen fra terrassedøren, som åbner ud til baghaven.

1. sal rummer stor repos, 4 gode lyse værelser / kontor (2 med udgang til altan) og badeværelse med bruseniche og badekar.

Lige uden for havedøren er der lavet en fliseterrasse, hvor I kan sidde og kigge ned gennem haven, som med sit grønne græs, bede og træer samt omsluttende hegn, er et dejligt rekreativt sted, hvor I ugeneret kan nyde udelivet.

Til kvarteret hører mindre fælles grønt areal, hvor der er plads til boldspil.