Saltøvej 136, 4700 Næstved

Ejendommen er beliggende på stor grund, hvor der er plads til heste, eller andet dyrehold. Hyggeligt gårdmiljø på forsiden af ejendommen samt en god stor have med gamle træer, ens egen lille "skov" og generelt fantastisk udsigt over åbne marker – alt sammen er med til at skabe hyggelige rammer for ejendommen.

Ejendommens hovedhus udgør 203 m2 og er i ca. 2007 flot opdateret – Dette medfører bl.a. et flot Energimærke B. Overalt i hovedhuset er der vandbåren gulvvarme, som opvarmes via jordvarme. Ved ankomst træder man ind i den store hall, som med dens centrale placering, giver god adgang til husets øvrige rum. Her er der bl.a. adgang til gæstetoilet og det store spisekøkken, opført i hvide skuffeelementer, med massiv træbordplade. Fra den rummelige stue, har man udgang til haven, hvor man kan opholde sig og nyde den friske luft. Hertil er der en separat master-afdeling med soveværelse og stort badeværelse med bl.a. dobbelt bruser og mulighed for etablering af spa-bad. I den modsatte ende af huset, er der tre gode værelser og praktisk bryggers.

Til ejendommen hører desuden 2 store udlænger. Den ene er på nuværende tidspunkt indrettet med 6 bokse og bred staldgang. Den anden længe er delvist udnyttet til opbevaring og rummer også en ældre svinestald.

En køber må forvente noget oprydning på ejendommen, samt renovering af udlængerne.

Ejendommen er beliggende i skønne landlige omgivelser, men har stadig god busforbindelse til Næstved/Slagelse samt skolebus. Ud over kort afstand til Næstved midtby og Karrebæksminde, er der også meget kort afstand til den nye omfartsvej, der giver hurtig adgang til hele Næstved, storcenteret m.v. men også mod Rønnede og dermed motorvejen.