Holmevej 13, Næstelsø, 4700 Næstved

Tømrermesterens eget Trelleborghus

Ønsker du at bo i dejlige omgivelser og i et nyere dejligt hus er denne flotte 196 kvm store ejendom sikkert noget for dig.

Med en skøn beliggenhed i Næstelsø mellem Næstved og Mogenstrup finder I denne flotte ejendom opført i træ og på en dejlig stor grund med den skønneste udsigt til marker.

Ejendommen er færdigopført i 2019 i gode materialer og fremstår såvel ude som inde utrolig flot og lige til at flytte ind i.
Du kan glæde dig over et smukt hus i 1½ plan, hvor der er tænkt over både æstetik og funktionalitet.

Ejendommen indeholder i stueplan: Stor entré hvorfra der er opgang til husets førstesal, rummeligt bryggers, stort køkken alrum med flotte franske døre til den hyggelige stue, Derudover er der et værelse i stueplan.På førstesalen er der desuden 3 værelser og et stort badeværelse med bruseniche og flotte klinker.
Der er gulvvarme i hele huset og I får naturligvis overalt i huset stueplan ens flotte, gennemførte granitfliser, mens der på 1. salen er lyse trægulve i ask..

Overalt i ejendommen er der en flot udsigt til huset egen ugenerete have og markerne udenfor.

Til ejendommen hører desuden en dobbelt garage med automatisk port og gode muligheder for opbevaring i det tilhørende skur.

Der er fra ejendommen ikke langt til indkøbs muligheder, sportsaktiviteter, svømmehal, pasning ect. ligesom der naturligvis kører offentlig transport tæt på hjemmet, så alle kan bevæge sig frit i hverdagen.

Kontakt os for en fremvisning.