Bøgeparken 27, 4700 Næstved

Stor villa, ombygget i 1999, med unik indretning.

Gennemtænkte, eksklusive indretningsløsninger, kvalitetsmaterialer og æstetiske oplevelser er blot nogle af de elementer, der kendetegner denne store villa, som nu kan blive jeres. Boligen er 245 m2 og overalt hersker et flot lysindfald, der bidrager til en helt særlig atmosfære i hjemmet. Dertil kommer den attraktive beliggenhed med nærhed til alle hverdagens nødvendigheder og kysten.

Boligen er løbende opdateret med blandt andet to nye hoveddøre i 2016 og nye vinduer i vinterhaven i 2018, mens man i 2019 har isat en gavldør på første sal. Rundturen starter i det stilrene køkken med hvide, grebsfrie elementer toppet af sorte Corian-bordplader. Den tilstødende spisestue forkæles med masser af sollys gennem de store glaspartier, og samme gælder i stuen, hvorfra der også er adgang til terrassen. Stueplanet består yderligere af tre værelser, to badeværelser og et bryggers. Trumfkortet er førstesalen med en rummelig pejsestue og kipført loft. Her er også en fantastisk udestue med udgang til en mindre altan og hvorfra også en trappe fører ned i haven. Du kan nyde solen og varmen i udestuen eller anvende den til kreative formål. På førstesalens modsatte ende finder I et stort lyst værelse med lille altan, der vender mod syd/øst. Det bør i øvrigt nævnes, at brændeovnen fra 2010 er svanemærket, og at man samme år etablerede ny skorsten.

Haven er lige så fantastisk og detaljeorienteret som huset med fine rhododendronbede, og i 2017 blev flisearealet renset og nanobehandlet. Den solrige terrasse er også delvist overdækket med akryltag fra 2011, og den bagerste del af grunden er udlagt som køkkenhave med et drivhus på omkring 17 m2. Det er også en mulighed at tilså området med græs, så I får plads til fodboldmål eller andre udendørsaktiviteter.

Området byder på både skole, gymnasium og Sct. Jørgens Park, ligesom I har nærmeste dagligvarebutik 600 meter fra huset. Der er også nem adgang til offentlig transport med busstoppested nær huset og cykelafstand til Næstved Station.