Rolighedsvej 5, 4700 Næstved

Hyggelig familievilla tæt på centrum og grønne omgivelser

Nu har I muligheden for at bo tæt på Næstved Centrum i denne dejlige villa, der breder sig over halvandet plan. Udover den centrale beliggenhed får I tre gode værelser og naturskønne Åsen i kort gåafstand - det perfekte hjem til børnefamilien, der ønsker byliv såvel som grønne omgivelser inden for rækkevidde.

Ejendommen fra 1900 råder over 97 kvadratmeter, som er rigtig godt udnyttet. Hertil følger en garage og et udhus. Husets sandfarvede murstensfacade er prydet med hvide sprossevinduer, og taget er i sort tegl. Villaen opvarmes med fjernvarme.

I stueplan finder I stuen, der nemt lader sig opdele i et spiseafsnit og et sofahjørne. Her er der ydermere udgang til terrassen og åben forbindelse til køkkenet med de mest gængse hvidevarer. Dertil findes et fint badeværelse udført med hvide klinker, en brusekabine med glasvægge, der nemt lukkes sammen, så den fylder mindre i rummet, når du ikke er i bad. Badeværelset fremtræder med flot, ny, mørk bordplade og nye LEDspots over den flotte hvide håndvask. Der er ligeledes god plads til vaskemaskine på badeværelset.

Første sal er hyggelig og indbydende med lyse gulve, hvide listelofter og synlige bjælker. Heroppe er der to værelser, hvoraf det ene har et dejligt skråvindue og et indbygget skab med god plads. På reposen er der ligeledes et skråvindue og mulighed for at arrangere en lille kontorplads.

Haven er nem at holde med en græsplæne og simpel beplantning. Om sommeren kan I samle familien på den flisebelagte terrasse, der nyder godt af solen fra morgen til eftermiddag. Her er der plads til et havebord, en grill og enkelte blomsterkrukker. Ved forhaven er der plads til at parkere to biler.

Adressen på Rolighedsvej 5 ligger nærmest lige ved Åsen, der med sit kuperede terræn har en flot udsigt over Næstved by. Tæt på boligen finder I Axeltorv og gågaderne, der har mange butikker, caféer og restauranter. Næstved Station, daginstitution, skole, indkøb og idrætsfaciliteter ligger inden for en radius af en kilometer. Ejendommen fremtræder indflytningsklar og kan overtages hurtigt.