Byvej 30, 4700 Næstved

Charmerende ejendom med kig til Dybsø Fjord

Nu har I chancen for at overtage denne særdeles flotte og charmerende bindingsværksejendom. Huset er opført helt tilbage i 1688, og det fremtræder i flot stand med mange moderniseringer gennem de senere år. Samtidig kan I glæde jer over en smuk beliggenhed i Hammer med udsigt til Dybsø Fjord

Allerede ved ankomst fornemmer I den historiske elegance, som emmer fra de idylliske detaljer i form af stråtaget med kviste og de hvide tavl med sort tømmer. Herlighederne fortsætter i de to sammenhængende stuer, hvor stemningen underbygges af de synlige bjælker og det behagelige lysindfald fra sprossevinduerne. Her er samlet set masser af plads til det gæstevenlige middagsbord samt sofamøblementet. I køkkenet er der god plads til hygge med madlavning samtidig er der gode mulighed for indretning af hverdagens spiseafdeling.

Stueplanet afrundes af to værelser, et bryggers og badeværelset med lyst interiør og bruseniche.


Førstesalen er moderniseret i 2010 blandt andet med god isolering, og under de hyggelige skråvægge er der en betagende udsigt til mark, skov og Dybsø Fjord. På 1. salen er der to værelser, hvoraf det ene er særligt stort og eksempelvis også kan rumme et kontorafsnit.

I haven er der plads til flere aktiviteter - I kan riste skumfiduser ved bålet på en lun sensommeraften og trække ind i drivhuset, når duggen falder. Der er også mulighed for at slænge sig på en af terrasserne.

I Hammer By finder I busstoppested og Hammer Frie Privatskole. Bilen fragter jer hurtigt til indkøb, mens motorvejen nås på under ti minutter.


Ring og hør nærmere - vi giver gerne en fremvisning.