Tingbakken 13, Tybjerglille Bakker, 4160 Herlufmagle

Velindrettet villa til børnefamilien

I smukke omgivelser finder du i den hyggelige landsby Tybjerglille Bakker denne velholdte etplansvilla. Huset er indrettet med omtanke for børnefamilien med adskilt forældre- og børneafsnit og store opholdsmiljøer.

Villaen er opført i 1979, men er inden for de seneste fem år renoveret i størstedelen af boligen, så huset fremstår både pænt og velholdt. De 130 kvadratmeter er indrettet uden spildplads, og der er indgang gennem entré eller det praktiske bryggers med plads til vaskefaciliteter.

De to børneværelser ligger side om side, mens det tredje værelse ligger for sig selv og udgør et perfekt forældresoveværelse med eget badeværelse tilknyttet. Dette badeværelse har badekar, mens husets andet badeværelse er med bruseniche.

Samlingspunktet i boligen er det vinkelformede køkken-alrum og den gode stue i forbindelse med en udestue, der om sommeren giver et ekstra rum. Udestuen er utroligt lys takket være vinduespartier langs alle vægge.

Ligesom huset er haven velholdt og står snorlige med sin formklippede hæk ud mod vejen, der afskærmer for nysgerrige blikke. Haven har flere buske og bede, der pynter fint, og på den overdækkede terrasse kan solen nydes hele dagen takket være orienteringen mod syd og øst.

Området i og omkring Tybjerglille Bakker er roligt, og fra adressen er der ikke langt til naturskønne omgivelser. I Herlufsmagle, få kilometer fra boligen, finder du skole, daginstitution, sportshal, friluftsbad og supermarked, mens en kort køretur på et kvarter bringer dig til Næstved og tyve minutters kørsel til Ringsted.

Skal dette være dit nye hjem? Så kontakt os for en fremvisning.