Kværnen 12, 4793 Bogø By

Drømmer I om at holde ferie i charmerende omgivelser på Bogø? Så har vi dette skønne fritidshus til jer! Højt beliggende på Bogø med flot vandudsigt over marker til Grønsund og Falster og Møn.

Huset er opført i 2005 og strækker sig over 71 kvadratmeter. Ejer har omkring 2012/2013 renoveret sommerhuset så det fremstår lyst og tidssvarende, bl.a. er der skiftet køkken og vinduer, installeret solceller og varmepumpe samt bygget carport.

Fra den store hævede træterrasse som er på to sider af huset, og giver mulighed for at følge solen hele dagen og beholde vandudsigten, er der indgang til entre med klinkegulv. To gode værelser, det ene med køjer og det andet med dobbeltseng. Flisebadeværelse med gulvvarme og både bruseniche og hjørnespa. Stor lys stue og køkken i ét med karnap og fra stuen er der udgang til den store træterrasse som er delvist overdækket og med god plads til at mødes hele familien eller med gæsterne omkring grillmad. Desuden soveværelse og lille bryggersrum med vaskeinstallation.

Bogø byder på mange gode muligheder for at nyde naturen, enten ved Bogø Havn med plads til lystbåde og med færgefart til Stubbekøbing i sommermånederne. Desuden ved Skåninge Bro med badestrand og udsigt mod Farøbroerne. De fine skove og grønne områder som Bogø også byder på. Fra dæmningen mod Farø er der rigtige gode muligheder for enten at sætte kajakken i vandet til en tur på vandet eller for Kitesurfing som rigtig mange gør fra området her.

Sommerhusområdet er indrettet med gode stisystemer og grønne arealer med sø. I gåafstand er der indkøbsmuligheder og på Bogø er der flere gode spisesteder.

Her får du et godt sommerhus med super udsigt og beliggende kun ca. en time fra København og bare fem minutter efter at man er kørt af motorvejen ved Farø slapper man af i sommerhuset.

Kontakt BoligOne for en aftale om besigtigelse af dette gode sommerhus.