Cedervej 14, Fensmark, 4684 Holmegaard

Stor rummelig villa i udkanten af Fensmark

Velkommen til Cedervej 14, der er en indflytningsklar villa på ialt 151 bolig kvm. I bydes velkommen til denne børnevenlige villa allerede udefra, via den store fliseindkørsel med en utrolig flot stenbelægning.

I stueetagen kan I benytte indgangen til boligen, både via det rummelige bryggers eller via den lyse og imødekommende entré. Bryggerset er indrettet med praktiske klinker på gulvet, flot hvidt skabsarrangement og god plads til vaskemaskine og tørretumbler. Entrèen er med lyst gulv og god plads til opbevaring af overtøjet.
I stueplan finder I desuden et flot køkken/alrum og 2 værelser, der i dag er lavet ensuite, men som nemt kan opdeles i 2 selvstændige værelser igen. Køkkenet fremstår moderne, lyst og meget velholdt med grebsfrie låger og en flot grå bordplade, der flot matcher de grå klinker på gulvet. Alle hvidevarer er holdt med stålfront og giver et stilfuldt look til køkkenet. Derudover er der et fint badeværelse med brusekabine i stueetagen. Fra entrèen bliver I ledt videre til husets 1. sal, hvor I kan glæde jer over en skøn stor stue hvor flere ovnlysvinduer og et stort vinduesparti sikre, masser af dejlig dagslys strømmer ind i rummet. Der er fra stuen direkte udgang til en overdækket vest vendt altan, med god plads til et loungesæt, så aftensolen kan nydes - eller du kan bare nyde den smukke udsigt over marker og til Stenskoven. På 1. salen er der desuden et godt badeværelse med bruseniche og et stort forældre soveværelse.

Boligen opvarmes med gasfyr fra 2020 og en pilleovn fra 2020 med varmeflytning til 1. salen. Derudover er der flotte nyere hvide vinduer i ejendommen og taget er algebehandlet i 2018.
Ude venter der jer en dejlig lukket grund på 782 kvm indrettet med med gode terrasser og vedligholdelsesnemme bede. Dertil kommer 2 carporte, skur og et godt værksted til gør det selv manden.
Villaen er beliggende i et rolig villakvarter på en lukket villavej tæt på Stenskoven og med godt stissystem til institutioner, sportshal og indkøb. Næstved Storcenter ligger mindre end 5 minutters kørsel fra boligen og der er ligeledes nem adgang til motorvejstilkørsel både nord og sydgående retning.