Fjellebrovej 26, Rønnebæk, 4700 Næstved

Flot istandsat dobbelthus i naturskønne omgivelser tæt på Næstved

Vil du bo naturskønt i lækre og moderne rammer, kunne dette fine dobbelthus være et godt bud.

Boligen er beliggende i det hyggelige Rønnebæk, hvor du kan nyde et roligt landsbymiljø, gadekær og godt fællesskab omkring fx udendørs aktiviteter etableret af bylauget i byen. Derudover kan du glæde dig over, at Rønnebæk nemt nås i cykelafstand via den hyggelige Laugsti fx. fra Næstved Station.

I Rønnebæk har du naturen lige uden for døren, og kan fra denne adresse nyde en spadserertur rundt om den nyanlagte sø med beplantning og rigt dyreliv. Eller du kan gå en tur på det gamle militærterræn mod Kalbyrisskoven eller lufte hunden i den populære hundeskov ved kirken. Når børnene skal i den eftertragtede Rønnebæk skole og SFO'en Tussen, sker det ligeledes i sikker cykelafstand.

Boligen, der er fra 2011, ligger ugenert i bebyggelsen og fremstår indflytningsklar.
Indretningen er moderne og holdt i stilrene og lyse materialer. Boligen er på ialt 120 kvm og har en optimal planløsning for både den store og den mindre familie.
Boligen indeholder et kombineret bryggers/entrè, fire gode værelser, samt et stilrent badeværelse. Derudover finder du i boligen et køkken allrum med nyere flot IKEA køkken samt en lille hyggelig stue. Fra stuen er der godt lysindfald fra de store vinduer og en direkte adgang til husets ugenerte sydøstvendte have. Haven omkranses af bøghæk og indeholder flere hyggekrog herunder også en dejlig stor og solrig fliseterrasse på husets forside.

Overalt i boligen er der hvide gipslofter. Ejendommen opvarmes med naturgas og har naturligvis gulvvarme i hele huset. Der er egen vognport til ejendommen. Ejendommen er beliggende i en god grundejerforening, og der er skønne fællesområder tilknyttet området.

Kontakt os allerede i dag for en fremvisning. Vi glæder os til at vise dig denne bolig.