Strandbakken 45, Karrebækstorp, 4736 Karrebæksminde

Højt beliggende villa med flot udsigt til mark og skov samt kig til havet

Velkommen til Strandbakken 45, der er en ejendom beliggende på en fantastisk og stor grund med den skønneste udsigt udover marker og skov. Dertil kommer et fint kig til havet.

Villaen er på ialt 110 m2 og indeholder: entre, badeværelse med bruseniche, 3 værelser, køkken og en skøn vinkelstue.
Køkkenet er smagfuldt indrettet med pæne hvide skuffeelementer og med god plads til indretning af en spiseafdeling. Fra køkkenet er der direkte udgang til en overdækket vestvendt terrasse, hvorfra der er kig til havet og den flottest udsigt over markerne.
I husets rummelige og lyse vinkelstue strømmer der masser af dagslys ind fra det store sydvendte vinduesparti. Der er fra stuen en fantastisk udsigt over haven og markerne, ligesom der er mulighed for kig til vandet. Stuen er stor nok til indretning af både en sofaafdeling og en spisestue.
Badeværelset er med god skabsplads og opført med hvide skabselementer og en flot mørk håndvask. Derudover er der en glas bruseniche og en håndklædetørrer. Der er gulvvarme på badeværelset.
Huset rummer derudover to værelser og et soveværelse. Soveværelset vender, ligesom stuen, mod syd og har den skønneste udsigt over marker.

Der er lyse trægulve i det meste af ejendommen, der generelt trænger til en kærlig hånd og en let instandsættelse. Til gengæld kan den helt fantastiske placering og udsigt nydes mens istandsættelsen pågår.

Ejendommen er højt beliggende, på skrående grund og en stor have med gamle træer. På grunden findes desuden en stor muret garage med brændeovn og et lille udhus/ værksted. Dertil kommer et hyggeligt havehus i haven.
I kælderen, der fremstår rå, findes 2 disponible rum.
Ejendommen er beliggende i skønne landlige omgivelser, men har stadig en fornuftig køretid på ca 15 min til Næstved Centrum, samt ca10 minutters kørsel til stranden i Karrebæksminde. Der skal påregnes istandsættelse af ejendommen..