Børup Skovvej 50, Børup Skov, 7000 Fredericia

Lille GRUND & mulighed for FLEXBOLIG

Flotte RAPPORTER & Energimærke A2010!!! - Velholdt villa beliggende på mindre grund, tæt ved det eftertragtede Skærbæk - med kig til vandet og de naturskønne og rekreative omgivelser ved Hagenør. Endvidere er her kort afstand til det hyggelige havnemiljø, handlemuligheder samt skole og motorvejstilkørsel ved Taulov med blot 5 min. kørsel til resten af landet. Huset fremstår med en charmerende indretning med et sydlandsk islæt i stueplan og er gennemrenoveret de seneste år.

Huset byder dig velkommen ved et overdækket terrassearel og med et integreret indgangsparti, hvorfra der er indgang til beboelsen og tillige til et overdækket terrasse-/hyggeareal, entré med opgang til 1. sal og videre adgang til et lyst og indbydende Ikea køkken fra 2009 i åben forbindelse til alrum/spisestuen. Her er udgang til haven via en terrassedør og videre adgang til et badeværelse med jacuzzi fra år 2009 samt et hyggeligt værelse med udgang til den integrerede terrasse/overdækning.

1. salen rummer opholdsstue med en fantastisk udsigt over vand og skov, soveværelse med overdækket terrasse og et separat badeværelse med brus.

I udhusbygningen forefindes et mindre bryggers/viktualierum, en lækker sauna samt et værksted. Herudover et særdeles anvendeligt anneks/hytte incl. en Cibro kamin - Her er isoleret til 15 minusgrader.

Haven er overkommelig på blot 332 m² udlagt i fliser og lidt græsplæne.

Der fremhæves bl.a.: Energimærke A2010 og en tilstandsrapport med blot 4 K1ére i boligen, gulvvarme i hele stueplanet excl. i entréen, den hyggelige atmosfære og de smukke omgivelser ved Lillebælt, Kolding Fjord, Hagenør, strand og skov. Her emmer virkelig af fred og ro og du bor helt privat og ugeneret.

Den byggesagkyndige udtaler: Huset er i rigtig flot stand, og godt vedligeholdt. Der findes kun skader i mindre omfang.

En pragtfuld bolig i et skønt område som bestemt er en fremvisning værd!