Ugletoften 85, Højby, 5260 Odense S

Dejligt rækkehus i 2 plan beliggende i lukket, roligt vænge i Højby og med kort afstand til alle faciliteter, så som daginstitution, 2 skoler (gå afstand til folkeskolen), gode idræts faciliteter og mange indkøbsmuligheder. Til det nye supersygehus i Odense er der cykelafstand via stier og samtidig også let adgang til offentlig transport - bus og tog. F.eks. nåes det nuværende OUH på 12 minutter med tog. Og skal du pendle er der ligeledes kort afstand til det fynske motorvejsnet - uden dette på nogen måde giver anledning til støj i forbindelse med rækkehuset.

Rækkehuset er opført i røde munkesten og med sorte cementtagsten.

Rækkehuset indeholder i stueplan;
Entre / grovkøkken med plads til vaskefaciliteter, fordelingsgang med trappe til 1. sal, lækkert køkken med HTH elementer i bøg og bl.a amerikaner køleskab, åben forbindelse til alrum / stue, hvorfra der er udgang til dejlig terrasse i forhaven.
Endvidere god opholdsstue i forlængelse af alrum, dejligt badeværelse med bruseniche, væghængt toilet og mange gode skabe, soveværelse med god skabsvæg. Fra soveværelse er der udgang til mindre baghave og overdækket terrasse.

Generelt er der gennemgående klinkegulve med gulvvarme, parketgulv i stue og soveværelse og fuldplade gipslofter.

1. sal er indrettet med stor repos / stue med brændeovn, der kan anvendes både til kontor, fællesrum for husets børn eller stue, 3 rigtig gode værelser og badeværelse med bruseniche og væghængt toilet.
Alle veluxvinduer på 1 sal er udskiftet 2014. Der er fuld højde på loftet, der giver god mulighed for opbevaringsplads.

Forhaven, der er sydvendt, er pænt anlagt med fliser, god terrasse og mindre græsplæne - endvidere god carport med udhus og overdækning til cykler.

Umiddelbart bag huset ligger et af 3 store fællesareal i grundejerforeningen. De 2 er med indrettet legeplads og det ret bag rækkehuset er udlagt med græs og bålplads og kan frit benyttes til mange aktiviteter.