Henning Smiths Vej 11C, 2. 4., 9000 Aalborg

Stor superlækker 2 vær. andelsbolig på 74 kvm. klar til omgående indflytning

Denne lækre indflytningsklare bolig ligger i en flot og yderst veldrevet andelsboligforening fra 2005 på stille vej centralt midt i vestbyen i gåafstand til indkøb - bus - Aalborg Streetfood og Aalborgs nye spændende havnefront. Med andre ord tæt på alle bekvemmeligheder og alligevel fri for den normale trafikstøj, som altid vil optræde i en storby.

Du kan parkere din bil på foreningens fælles p-areal, hvor hver bolig har én p-licens. Herefter kan du benytte enten trappe eller elevator til lejligheden. Benytter du cykel findes også fælles overdækket cykelparkering.

Selve boligen fremstår yderst velholdt med fantastisk lysindfald og lækker sydvendt altan med udsigt til Aalborgtårnet og Mølleparken. Lejligheden er holdt i helt i hvidt med flotte parketgulve og hvide betonlofter. Du træder ind i entreen hvorfra der er adgang til lejlighedens store soveværelse med lækre indbyggede skabe samt adgang til walk-in/depotrum. Lækkert badeværelse med vaskemaskine og bruseniche. stor lys vinkelstue i åben forbindelse med dejligt køkken med alt i medfølgende hvidevarer. Fra stuen udgang til den store altan.

Ejendommen vedligeholdes efter en 10-årig vedligeholdelsesplan, således at den altid fremstår i god og vedligeholdt stand.

Du kan læse mere om ABF via dette link: www.stoberiet.dk.