Ferskenvej 12, 9000 Aalborg

Velholdt villa med flot og hyggelig have i Gl. Hasseris

Hyggelig 1-plansvilla ideelt til førstegangskøberen eller til køberen med ønske om den mindre 1-plansvilla og korte afstand til Aalborg C. Huset er bel. i det attraktive Gl. Hasseris med skole - gymnasium og masser af grønne områder som Kridtgraven, Rotunden og Mølleparken i umiddelbar nærhed. Er du til fritidsaktiviteter finder du KFUMs fodboldbaner og hal stort set i din egen baghave. De daglige indkøb klares let i bydelens hyggelige indkøbscenter som rummer ikke mindre end 3 dagligvarebutikker samt diverse gode øvrige butikker.

Huset ligger tilbagetrukket fra vejen med en skøn, velholdt og ugeneret have, hvor der altid kan findes plads til at nyde solen samt finde en skyggefuld plads.

Fra indkørslen er der direkte adgang til husets garage med tilhørende værksted i bunden. Fra den overdækkede sydvendte terrasse træder du ind i huset via den lille entre. Fordelingsgangen giver adgang til pænt velindrettet spisekøkken. Dejlig opholdsstue, som nemt kan opdeles i et værelse og stue (har tidligere været indrettet sådan). Pænt stort badeværelse med badekar. Soveværelse med god skabsplads. Børneværelse med 2-fløjet skab.

Udenfor på husets nordside findes der endnu et udhus til opbevaring.

Huset, som altid er blevet vedligeholdt, har tilhørt samme ejer siden det blev opført.

Ring 20 33 55 50 og bestil en uforpligtende fremvisning af denne skønne bolig i et at byens mest attraktive kvarterer.