Leandervej 10, 9000 Aalborg

Arkitekttegnet villa i det attraktive Holbergkvarter lige op til Rotunden

Her er boligen du har ventet på. På en af byens absolut bedste placeringer i Hasseris finder du denne etplansvilla med nyere build-up tag. Villaen er bel. på total ugeneret grund med terrasse mod sydvest.

Området:
I Holbergkvarteret har dine børn ikke langt til Gl. Hasseris Skole som nås på 5 min. hvad enten man går eller cykler. Hele området er designet efter maksimal trivsel og masser af grønne friarealer lige uden for døren. Med en rask spadseretur når du hurtigt Hasseris Bymidte med alle mulige skønne butikker og 2 store dagligvarebutikker. Kort sagt, her er alt hvad en familie har brug i dagligdagen.

Ejendommen:
Den fuldmurede arkitekttegnede villa har tilhørt samme ejer siden opførelsen i 1964 og har i 1988 fået foretaget en velfungerende tilbygning indeh. et stort køkken/alrum som naturligt bindeled til den store stue og med udgang til den sydvestvendte terrasse.

Indretning:
Entre. Forstue. Gæstetoilet. 2 børneværelser. Soveværelse. Badeværelse. Stor lys stue med udgang til sydvendt terrasse og adgang til den nyere del med køkkenalrum hvorfra der er udgang til vestvendt terrasse.
Kælderen indeholder: Viktualierum. Vaskerum og et stort værksted. Der er egen indgang udefra til kælderafdelingen. Herudover finder du en rummelig muret garage på hele 33 kvm.

En ejendom med masser af muligheder og bel. i et af byens absolut bedste kvarterer. En bolig, der bliver rift om - ring og bestil en uforpligtende fremvisning allerede i dag.