Teglvænget 13, Hvalpsund, 9640 Farsø

Kunne du tænke dig at bo i en hyggelig landsby med den absolut bedste panoramaudsigt over Limfjorden

Der er ingen bopælspligt, hvorfor ejendommen også kan anvendes til luksus fritidsbolig - du bestemmer selv.

Området:
Hvalpsund er et hyggeligt ferieparadis med lystbådehavn, restauranter, dagligvarebutik og fast færgeforbindelse til Salling. Herudover finder du masser af smuk natur på Louns Halvøen med bl.a. fjord og strand. Besøg for eksempel Skovbakkerne med afmærkede vandrestier og fantastiske udsigtspunkter eller besøg Danmarks eneste bevarede stråtækte herregård Hessel. Ønsker du mere byliv er der er kun få km. til nærmeste større by Farsø, som byder på et godt varieret butiksudbud og flere gode restauranter.

Ejendommen:
Selve ejendommen er en velbygget perle i 1½ plan med mange spændende detaljer. Især skal fremhæves stuens store glasparti med den flotteste udsigt over Limfjorden og lystbådehavnen. Stort dobbelt garage på 41 kvm. med aut. elport. Huset kræver minimal vedligeholdelse, da gavlene, vindskeder og udhæng er udført i vedligeholdelsesfrit materiale. Huset opvarmes med billig fjernvarme.

Indretning:
Velkommen indenfor i den kombinerede entre og bryggers med klinkegulv. Stort soveværelse. Gæstetoilet. Lækkert badeværelse med stor bruseniche. Pragtfuld stue med opvarmet klinkegulv. Lækkert køkken i åben forbindelse med stuen, hvorfra der er trappeadgang til husets 1 sal, som indeholder: Stor stue med glasparti mod fjorden. Stort værelse. Værelse. Mindre værelse/kontor.

Desuden stor flisebelagt terrasse - dobbelt garage og dejlig børnevenlig have.