Carl Klitgaards Vej 35, 4. th., 9400 Nørresundby

LÆKKER LEJLIGHED MED 2 ALTANER MED FJORDUDSIGT

- ATTRAKTIV STOR 2 VÆR. MED 2 ALTANER MED FJORDUDSIGT
- EGEN PARKERINGSPLADS LIGE VED INDGANGSDØREN
- ELEVATOR I EJENDOMMEN
- 100 M. FRA PROMENADEN LANGS LIMFJORDEN

OMRÅDE:
Denne centralt beliggende lejlighed ligger helt ideelt for Aalborg Midtby med kun ca. 10 min. gang til centrum af byen og alligevel i rolige omgivelser. Du kommer til at bo i noget af det mest spændende byggeri, som byen kan byde på med nytænkende arkitektur forenet omkring Limfjorden. I nærområdet er der gode butikker med bl.a. en stor Føtex butik i umiddelbar nærhed.

EJENDOMMEN:
Denne ejendom er opført i 2017 og står med sine rene og lyse linjer som et eksempel på funktionel arkitektur. Til lejligheden hører egen parkeringsplads lige udenfor hoveddøren samt et stort depotrum på ca. 7 kvm. til opbevaring. Fra lejligheden, som ligger på 4 sal, kan du nyde udsigten uden anstrengelser, da elevatoren bringer dig lige op til din egen hoveddør. I lejligheden er der desuden allergivenligt genveksanlæg.

INDRETNING:
Boligen byder på en gennemtænkt planløsning uden spildplads. Du træder ind i den lyse entre med garderobeplads og i åben forbindelse med den skønne lyse indretningsvenlige stue med panoramavinduer og udgang til den store vestvendte altan. Superlækkert badeværelse med gulvvarme - stor bruseniche og indbyggede spots i loftet. Lækkert køkken i hvide grebsfri skabselementer og i åben forbindelse med stuen. Her råder du over alt i lækre kvalitetshvidevarer og virkelig god skabsplads. Stort lyst soveværelse med plads til hjemmekontor og masser af skabsplads. Fra soveværelset udgang til den store østvendte altan hvor morgenkaffen evt. kunne nydes.

Lejligheden fremstår som ny i indflytningsklar stand med flotte trægulve i stue og soveværelse, flot opvarmet klinkegulv i bad og hvidmalede lofter overalt.

Ring 20 33 55 50 for en uforpligtende fremvisning af denne fantastiske bolig - du bliver ikke skuffet.