Lamavej 3, Mikkelmark, 9370 Hals

Skønt rummeligt sommerhus i hyggelige Hou

OMRÅDET:
Dette hyggelige sommerhus er bel. på en lukket børnevenlig vej omgivet af smuk natur og i gå-/cykelafstand til stranden. Her er gode muligheder for at kunne slappe af fra storbyens stress og jag og samtidig være tæt en skøn lille by med et dejligt havnemiljø med bl.a. gode hyggelige restauranter og indkøbsmuligheder. Der er under 10 km til Hals hvor du finder et godt butiksliv og flere gode restauranter.

EJENDOMMEN:
Sommerhuset er opført i sortmalet træværk med eternittag og fremstår velholdt. Sælger har bl.a. installeret et Designa køkken (ca. 8 år gl.) og pålagt nyt gulv i stuen efter erhvervelsen. Der er huset rundt gode store terrasser mod sydvest og mod øst. Grunden er dejligt regulær med god plads til diverse aktiviteter. Herudover er der integreret udhus og vaskerum med vaskemaskine.

INDRETNING:
Velkommen indenfor. Via den østvendte morgenterrasse når du husets indgang, som via fordelingsgangen giver adgang til de 2 hyggelige børneværelser. Forældresoveværelse. Dejligt flisebadeværelse med bruser. Flot Designa køkken i åben forbindelse med den lyse stue med hvidmalet loft til kip samt udgang til den store terrasse, som strækker sig omkring husets sydvestvendte hjørne og giver rigelig plads til at indtage måltiderne udendørs samt nyde solen i havemøblerne.

Et RIGTIGT sommerhus med sjæl og charme - kom og få et helt uforpligtende kig på denne perle.