Th.V. Gardes Vej 20, 9210 Aalborg SØ

Rummelig udsigtsvilla med garage - dobbelt carport og stor ugeneret terrasse mod vest

OMRÅDET:
Beliggenheden i den nordlige del af Gug er simpelthen perfekt for børnefamilien med ikke mindre end 3 skoler indenfor rækkevidde - gode busforbindelser lige til døren og dagligvarehandel i gåafstand. Går den daglige tur til AAU er dette indenfor cykelafstand, desuden nem adgang til Nordjyske Motorvej. I Gug finder du også et stort udvalg af fritidsaktiviter med bl.a. sportshal - fodboldklub m.m.

EJENDOMMEN:
Stort fliseareal mod øst foran huset giver adgang til garagen og den dobbelte carport, hvorfra der kun er få skridt til villaens indgangsparti. På østsiden er der desuden en lækker ugeneret morgenterrasse. På husets vestside finder du den store ugenerede solterrasse med panoramaudsigt over Aalborgs sydvestlige bydel. Haven er holdt i græs og nem at vedligeholde.

INDRETNING:
Velkommen indenfor i husets entre. Herfra træder du ind i forstuen, som forbinder alle øvrige rum i huset. Her finder du gæstetoilettet med gråt klinkegulv og ovenlysvindue. Stort værelse. Bryggers med udgang til husets nordside. Flot moderniseret badeværelse med granitklinkegulv - stor bruseniche og sauna. Mindre værelse/kontor. Meget stort soveværelse med udgang til husets vestvendte terrasse (kan evt. opdeles i 2 værelser). Stort alrum/spisestue i åben forbindelse med superlækkert køkken med alt i hvidevarer og flot granitbordplade. Fra alrum/spisestue er der udgang til solterrassen og indgang til den lækre opholdsstue med pejs med brændeovnsindsats.

Lyder det som noget for dig? - ring 20 33 55 50 og bestil en uforpligtende fremvisning af denne skønne bolig.