Bækkedal 11, 9210 Aalborg SØ

CHARMERENDE MURERMESTERVILLA CENTRALT I GUG NÆR ØSTERÅDALEN OG I GÅAFSTAND TIL INDKØB - BYBUS OG SKOLE

Området:
I Gug finder du et rigt og varieret butiksliv med gode detailforretninger og store dagligvarebutikker. Er man til sport og fysisk udfoldelse finder du også et væld af sportsklubber i bydelen. Her er kort afstand til alle storbyens faciliteter hvad enten det gælder indkøb og grønne områder (Østerådalen). Desuden nem adgang til Nordjyske motorvej. Huset er børnevenligt beliggende på et lukket vænge med ganske lidt trafik.

Ejendommen:
Ejendommen er opført i røde teglsten med rødt tegltag. Stort set vedligeholdelsesfri forhave med granitfliser og skøn ugeneret børnevenlig baghave med stor græsplæne og stor solterrasse.

Indretning:
Velkommen indenfor i den hyggelige entre med trappe til 1 sal. Hyggelig lys stue med flot trægulv. Stort lækkert køkken-alrum med klinkegulv og udgang til terrassen. Stort bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Gæstetoilet. Fra bryggers udgang til terrassen. 1 salen er indrettet med stort repos/arbejdsværelse. 2 dejlige lyse soveværelser heraf 1 med hems. Badeværelse med bruseniche. Flotte trægulve i alle opholdsrum og lyse klinkegulve i køkken/alrum - badeværelse - toilet og bryggers.

Ønsker du at bo centralt - være tæt på byens puls og samtidig være i gåafstand til smukt naturområde, er denne bolig lige noget for dig. En hyggelig og charmerende bolig i den helt rigtige stil.

Ring 2033 5550 og bestil en uforpligtende fremvisning af denne charmerende villa.