Falstersgade 12, 8700 Horsens

Chamerende og velholdt byhus med god have og højt til loftet

Søger du et indflytningsklar og velholdt byhus, der oser af sjæl og charme, er dette boligen for dig! Denne smukke rødstensvilla ligger i et roligt og charmerende område i hjertet af Horsens.

Ejendommen blev gennemrenoveret i 2009 med stor respekt for husets sjæl. Køkkenet er lyst og lækkert med god skabsplads og dobbelt udgang til en hyggelig træterasse, som fungerer som samlingspunkt for familien hele sommeren. Husets hjerte er den store stue, som indeholder både spise- og tvafdeling. Her er der højt til loftet og et godt lysindfald fra de store vinduespartier.

I stueplan har huset et lækkert og funktionelt badeværelse (2009) med stor bruseniche, gulvvarme og god skabsplads. Når du træder ind i ejendommen møder du et vindfang med højt til loftet og en smuk svungen trappe op til 1. sal.

1.sal er yderst indbydende med loft til kip, hyggelige skråvægge og synlige spær. Her finder du husets soveværelse og børneværelse med mulighed for at etablere et tredje værelse.

Med en grund på 446 m2 byder ejendommen på en have i god størrelse, som er særligt for en ejendom med en så central placering.

Haven, som har en stor træterrasse og et smukt æbletræ, er lukket og nem at holde. En have der passer perfekt til børn og leg.

Huset har en brugbar kælder på 70m2 med et vaskerum/bryggers og 2 disponible rum samt et viktualierum. Fra kælderen er der udgang til haven.

Husets centrale placering betyder, at du er tæt på banegård og uddannelsescenter, ligesom byens cafeliv og indkøb ligger i gå afstand. Offentlige transportmuligheder findes også få meter fra ejendommen og i bil kan du nå ud til motorvejen E45 på under 10 min.

Ejendommen har desuden fået indlagt fjernvarme.