Vedbæksvænget 11, 8700 Horsens

Ejendom med god beliggenhed og stort potientale.

Denne spændende ejendom er beliggende på et lukket vænge tæt på skole, SFO, børnehave, idrætsfaciliteter samt indkøb og offentlige transportmuligheder. Motorvejsnettet ligger endvidere få minutters kørsel herfra.

Ejendommen er en rødstensvilla, der venter på en køber, der ønsker at sætte sit eget præg, på sin fremtidige bolig. Her er masser af potentiale med 113 m2 bolig i stueplan, samt 56 m2 kælder der er passer perfekt til en teenager.

Ejendommen indeholder entre/mellemgang med skabe. Ældre køkken med god skabsplads. Husets hjerte er vinkelstuen der både rummer spise og tv-afdeling. Her er store vinduespartier der giver et godt lysindfald, samt udgang til den hyggelige sydvendte overdækkede terrasse. Soveværelse med skabe, og 2 børneværelser. 2 gode badeværelser fra 2000, med bruseniche og gulvvarme. Stort bryggers med adgang til kælderen.

Kælderen har en god loftshøjde, og indeholder 4 disponible rum..

Ud over en spændende ejendom er der en garage på 18 m2. Her er flere gode terrasseforhold med udsigt, samt en nem hyggelig, lukket have, som egner sig perfekt til børn og leg