Husoddebakken 78, 8700 Horsens, 8700 Horsens

Hvis du drømmer om en unik, arkitekttegnet villa i bedste håndværksmæssige kvalitet, er du kommet til det rette sted.

Denne eksklusive villa er det oplagte valg for børnefamilien, der ikke ønsker at gå på kompromis med kvalitet og i særdeleshed beliggenhed.

Ejendommen er beliggende i det hyggelige Stensballe, hvor der er børnevenlige veje til skole m.m. Få minutter fra ejendommen ligger naturstien, som fører til skoven og badestranden ved Husodde, samt i retning mod Horsens centrum hvis du er på cykel. Flere Indkøbsmuligheder, skole samt et bredt udvalgt af fritidsaktiviteter ligger også i gåafstand.

Villaen er opført i 1978 og er blevet moderniseret og tilbygget i 2010, så den i dag fremstår indbydende og indflytningsklar.

Indeholder en flot lys entre med plads til overtøj.

Børneafdeling med 3 gode værelser. Hertil er der eget badeværelse med bruseniche. Her er endvidere stor baggang med skabsvæg og ovenlys, samt vaskerum med nyere fjernvarmeanlæg.

Husets hjerte er det skønne køkkenalrum fra Designa, som har lyse elementer, god skabsplads og alt i hårde hvidevarer. Her er skråt loft og ovenlysvinduer som giver en rigtig god rumfornemmelse.

Hyggelig stue med fyrretræsplankegulv, stort vinduesparti der giver et godt lysindfald, og brændeovn til de kolde vinteraftener.

Forældreafdelingen indeholder stort soveværelse med skabsvæg, samt lækkert badeværelse med badekar, bruseniche, væghængt toilet, håndklædevarme og selvfølgelig gulvvarme.

Haven er lukket og vedligeholdelsesvenlig. Den store sydvestvendte terrasse er på godt 40 m2, og indbyder til grill og familiesammenkomster under markisen. Her er masser af plads til børn og leg.

Integeret dobbelt carport og stort isoleret udhus.

På vejen er der en god og aktiv grundejerforening med flere arrangementer årligt for både børn og voksne.