Fyrrevej 9, 8700 Horsens

Veldholdt og indflytningsklar ejendom på lukket vænge

Ejendommen der passer til det store køber segment, så som førstegangs køberne, familien med børn eller den ældre generation.

Denne skønne villa er beliggende i rolige omgivelser på stille lukket villavej 5 min. gang fra skole, daginstitution, sportsfaciliteter og flere indkøbsmuligheder. Endvidere kort afstand til motorvej E45 og bybussen kører til centrum og banegården hver halve time.

Villaen henvender sig til familien, der søger trygge rammer og kort afstand til legekammerater og fritidsaktiviteter.

Udvendigt er haven anlagt med store flisearealer og den sydvendte terrasse, giver masser af mulighed for at nyde solen og slappe af ved grillen på de lune sommeraftener. Haven er lukket og nem at holde. En have perfekt til børn og leg.

Boligen er løbende vedligeholdt og fremtræder overalt pæn og velholdt.

Til ejendommen hører en garage/multirum på 21 m2,med direkte adgang til boligen

Du bydes velkommen i boligen via en rummelig entre med dobbelt fransk dør til stuen. Husets hjerte er køkkenalrummet og vinkelstuen der er bygget ud i et. Her er plads til de store familiesammenkomster og hyggelig tv-afdeling. Rummet har store vinduespartier der giver et godt lysindfald, samt udgang til en dejlig udestue på 13 m2. Lyse køkkenelementer fra HTH (2015), samt spots i loftet. Stort soveværelse med skabe, og barneværelse der nemt kan opdeles i 2 værelser, hvis behovet er for dette. Lækkert badeværelse med bruseniche med granitgulv med varme. Endvidere et mindre depot/teknikrum.