Bakkevej 3, 4305 Orø

Flot sommerhus tæt ved vandet

Flot moderniseret sommerhus, beliggende på den østlige del af Orø, tæt ved vandet og Østre Færge

Huset indeholder: Fordelingsgang. Badeværelse med bruseniche og vaskemaskine. Værelse med indbygget skab. Stort værelse, som tidligere har været 2 kamre. Køkken med separat spiseplads med udsigt over haven. Dejlig lys stue med brændeovn og udgang til overdækket terrasse. Alle gulve i huset er klinkegulve med gulvvarme.

Der er desuden stor flot fliseterrasse. Udhus med hobbyværksted, redskabsrum, brændeskur og drivhus.

Der medfølger en mindre jolle med 4 hk påhængsmotor samt en "Ellert"


Et sommerhus som skal opleves.

Orø er en af Danmarks små-øer, beliggende inderst i Isefjorden med ca. 300 helårsbeboelser og ca. 1200 sommerhuse. Øen har en pragtfuld natur med mange trampestier anlagt på hele øen. Her kan man studere Orøs mange ynglende strand- og vadefugle, samt den storslåede natur. På øen er der desuden indkøbsmuligheder, skole, campingplads, kirke og kro samt forsamlingshus og Danmarks mindste museum. Der er også naturskole med strudse, vaskebjørne, lamaer, krokodiller samt andre eksotiske dyr.

Der er adgang til Orø med 2 færger - den ene fra Holbæk Havn og den anden "Østre Færge" med adgang fra Hammer Bakker i Hornsherred med overfartstid på 6 minutter. Østre Færge afgår hvert 20. minut fra hver side