Bygaden 51, 4305 Orø

Helårshus centralt beliggende på Orø

Pudset villa beliggende meget centralt, tæt ved Orø Kro og Orø Kirke og kun 500 m fra Brugsen og 1 km. til havnen med færgeforbindelse til Holbæk. Huset er opført i mursten og indeholder:

Entre/garderobe. Gæstetoilet. Værelse mod vejen. Værelse mod haven. Stort lyst køkken med nedgang til viktualiekælder. Spisestue. Opholdsstue mrd brændeovnog udgang til overdækket terrasse. Baggang med trappe til 1. sal. Bryggers med udgang til haven. Toilet/badeværelse med bruser.

På 1.sal er det stort disponibelt rum samt soveværelse.

Der er desuden nedkørsel til kælderrum (tidligere garage.

Ejendommen opvarmes med varmepumpe luft/vand samt brændeovn.


Orø er en af Danmarks små-øer, beliggende inderst i Isefjorden med ca. 300 helårsbeboelser og ca. 1200 sommerhuse. Øen har en pragtfuld natur med mange trampestier anlagt på hele øen. Her kan man studere Orøs mange ynglende strand- og vadefugle, samt den storslåede natur. På øen er der desuden indkøbsmuligheder, skole, campingplads, kirke og kro samt forsamlingshus og Danmarks mindste museum. Der er også naturskole med strudse, vaskebjørne, lamaer, krokodiller samt andre eksotiske dyr.

Der er adgang til Orø med 2 færger - den ene fra Holbæk Havn og den anden "Østre Færge" med adgang fra Hammer Bakker i Hornsherred med overfartstid på 6 minutter. Østre Færge afgår hvert 20. minut fra hver side. Køretid fra København med bil ca. 50 min.