Søndergade 30, 7570 Vemb

Meget velholdt hus i Vemb

NY PRIS
Nu har du chancen for, at købe en hyggelig villa på ialt160 kvm fordelt på 80 kvm stueplan og 80 kvm kælderplan og samtidigt får du garage og udhus på 35 kvm, samt træ carport. Beliggenheden på 355 kvm grund giver dig muligheden for, at nyde livet i de spændende uderum i den flotte og velanlagte have. Lige i nærheden ligger engarealerne hvor Lilleåen og Storåen mødes (Skærum Mølle), der giver uanede muligheder for attraktivt fritidsliv med oplevelser i naturen med gåture og dyreliv.

Boligen er beliggende i kort afstand til Vembs skole og der er heller ikke langt til indkøbsmulighederne i midtbyen med købmand, tøjforretninger mv. Der er togforbindelse til Holstebro, hvor indkøbs- og kulturoplevelser er ubegrænsede.

Huset er bygget i 1953, men fremstår idag udvendigt med et moderne udtryk med nyere vinduer og tag og flot trappe til indgangsdør. Husets indretning kan beskrives som følger:

- lille vindfang
- kontor, soveværelse og badeværelse med gulvvarme
- funktionelt køkken med vinkel bordplade og hyggelig spiseplads
- stor stue med dør til super dejlig træ terrasse
- kælderplanet er indrettet i indbydende stil med badeværelse og 4 disponible rum - alt i boligstandard (kælder er delvist renoveret i 2017, bla. med omfangsdræn og fremstår tør og brugbar)
- garage og carport skal du sætte fokus på - det giver huset ekstra funktionalitet

Kort sagt et meget charmerende og hyggeligt hus med masser af muligheder for god indretning. Lyder huset som noget for dig, så må du hellere kontakte Liselotte og Mogens hos BoligOne og bestille en fremvisning - velkommen på Søndergade 30.

Går du i salgstanker er du velkommen til, at bestille en gratis salgsvurdering af din nuværende bolig.