Tingager Skoven 14, Mejdal, 7500 Holstebro

NU SÆLGES SIDSTE GRUND I ETAPE 1 - TINGAGER SKOVEN 14

Nu kan du købe en attraktiv grund i Holstebros nye naturbydel, tæt på skov og sø. Der er udstykket ialt 44 grunde i Tingager Skoven og Tingager Enge - Tingager Skoven 14 er den sidste grund der udbydes i etape 1. Tilslutningsafgifter til forsyningsværker er betalt og indeholdt i prisen for grunden.

Grundene ligger i et unikt naturområder og der bliver lavet vandreservoir og grønne områder, så alle grunde har en snert af natur over sig, enten ved at ligge op til skovbryn eller grønne fælles arealer.

Der kan læses meget mere om området og historien bag skabelsen af en helt ny naturbydel på www.tingagerenge.dk.

Du kan udover glæden ved, at bosætte dig i et skønt naturområde med Vandkraftsøen, skovarealer og naturcenter med rekreativ værdi glæde dig over, at ligge tæt på det attraktive landsbymiljø, Mejdal, med indkøbsmulighed, super god skole (Halgård), daginstitutioner og et mangfoldigt foreningsliv - kort sagt et rigtigt godt sted at bo. Holstebro centrum og den nye Holstebro motorvej når du på få minutter.

Der er ikke byggepligt på grundene. Der er gode bebyggelses muligheder på grundene og afhængig af grundstørrelse kan der bygges op til 300 kvm beboelse og op til 150 kvm garage/udhus og der er mulighed for, at bygge i 2 plan (se lokalplan for specifikke regler). Der er i lokalplanen lagt op til, at der bliver god sammenhæng i bebyggelsen.

Lyder det som noget for dig, at købe en grund i en unik ny bydel skulle du ringe til Liselotte og Mogens i BoligOne og høre om dine muligheder.

Går du samtidigt i salgstanker er du velkommen til, at bestille en gratis salgsvurdering af din nuværende bolig.